Algemene voorwaarden

Inleiding

Op internetaanbieders.be wordt informatie aangeboden over Belgische internet aanbieders en hun producten. Daarnaast geeft de site de mogelijkheid om internetabonnementen en gerelateerde producten aangeboden door deze bedrijven te vergelijken en te bestellen. Internetaanbieders.be is een 100% onafhankelijke vergelijker. Besluit u om via deze site producten dan wel diensten af te nemen bij een van de Belgische aanbieders dan zijn op deze levering de algemene voorwaarden van de specifieke provider van toepassing. Bij het plaatsen van een bestelling verlaat u automatisch Internetaanbieders.be. op dat moment zijn de algemene voorwaarden en privacy policy van die aanbieder van toepassing.

 

De algemene voorwaarden zoals beschreven op deze pagina zijn van toepassing op deze site. Door gebruik te maken van de site verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden. Indien u niet akkoord wenst te gaan met de voorwaarden dan kunt u de site niet gebruiken. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde wijzigen.

 

Intellectuele eigendommen

Geen van de op deze website gebruikte intellectuele eigendomsrechten zoals foto’s, afbeeldingen, teksten, tekeningen, het design van de site en elke andere vorm van intellectuele eigendom mag zonder uitdrukkelijke toestemming van internetaanbieders.be worden gebruikt. De database waaruit het vergelijken van internet mogelijk wordt gemaakt is met veel zorg samengesteld. Het is niet toegestaan om onderdelen van deze database of andere delen van de site elektronisch dan wel anderzijds over te nemen of kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Internetaanbieders.be maakt gebruik van links naar de websites van derden. Deze links zijn veelal naar de bestelprocessen van de internetaanbieders die op deze site worden vergeleken. Zodra u deze site verlaat zijn de algemene voorwaarden en privacy policy van deze andere sites van toepassing. Internetaanbieders.be is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de site van derden.

 

 

Links naar sites van derden

Deze site bevat hyperlinks naar andere websites, waaronder de bestelprocessen voor de op deze pagina gepresenteerde diensten van de betreffende aanbieders. Hiervoor gelden mogelijk op die pagina’s aangegeven afwijkende voorwaarden. InternetVergelijken.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke pagina’s of voor de op

 

Aansprakelijkheid

Wij streven er naar om alle informatie op deze site zo correct mogelijk weer te geven. Helaas kunnen wij de zorgvuldigheid van deze gegevens niet voor 100% garanderen. Door het gebruik van deze site en het accepteren van de voorwaarden gaat u er onvoorwaardelijk mee akkoord dat Internetaanbieders.be en al haar personeel en eigenaren op geen enkele wijze verantwoordelijk is voor schade geleden door de onvolledigheid of onjuistheid van op deze site weergegeven gegevens.

 

 

Beoordeel ons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *