Betrouwbaar internet belangrijker dan snel internet?

Veel Belgen vinden de betrouwbaarheid van hun internet belangrijker dan de snelheid ervan. Gelukkig is het aanbod aan internetverbindingen door de verschillende internetproviders zo groot dat noch op de betrouwbaarheid noch op snelheid concessies nodig zijn. Vaak is er een passend pakket voor u beschikbaar met betrouwbaar én snel internet.

Online op meerdere apparaten

Betrouwbaar internet het belangrijkst

Betrouwbaarheid van de internetverbinding wordt belangrijker gevonden dan de aspecten zoals de prijs en de snelheid ervan. Uit onderzoek blijkt dat 41 procent van de ondervraagden dit aspect toch het belangrijkste vindt. Een lage prijs komt op de tweede plaats en wordt door 36 procent genoemd, volgens Telecompaper op basis van hun onderzoek in hun Consumer Insights Panel. Snel internet wordt steeds meer als ‘normaal’ beschouwd. Het wegvallen van de internetverbinding en inconsistente snelheden hebben dan ook een grotere invloed op de ervaringen van gebruikers dan de snelheid die ontoereikend zou zijn. Dit maakt niet dat de snelheid van een verbinding niet belangrijk is.

 

Het belang van een goede internetverbinding

Betrouwbaar en snel internet is in deze tijd onmisbaar. Zowel voor de jongeren, die graag gamen, als voor de oudere die graag een mail verstuurd. Ook is het van belang voor de mensen die zelfstandig thuis werken of op kantoor werken. Voor iedereen is het tegenwoordig vanzelfsprekend om toegang te hebben tot een internetverbinding. draadloos internet is voor iedereen beschikbaar. Tevens wordt snel internet steeds normaler. Met de verbeterde technologie worden de internetverbindingen elk jaar sneller en stabieler. Hierdoor worden de verbindingen steeds betrouwbaarder.

Stabiel wifi op meerder apparaten

Snel en betrouwbaar internet is essentieel voor bedrijven

Het tijdelijk wegvallen van een internetverbinding is in thuissituaties al onwenselijk, maar voor bedrijven kunnen de gevolgen hiervan een stuk kritischer zijn. Voor bedrijven in deze tijd wordt alles online via het internet geregeld. Een betrouwbare en snelle verbinding zorgt voor continuïteit, veiligheid en flexibiliteit. Het is dan ook heel belangrijk dat deze verbindingen betrouwbaar zijn.

 

Betrouwbaar en snel mobiel internet

Voor uw GSM is tevens ook snel en betrouwbaar mobiel internet beschikbaar. Hiermee kunt u altijd en overal online zijn. Tegenwoordig is met de opvolger van het 3G netwerk de snelheid en betrouwbaarheid toegenomen. 4G is de nieuwe standaard voor het huidige mobiele internet. Het is de nieuwste technologie op het gebied van mobiel internet. Hierdoor is het netwerk stabieler en sneller en kunt u super snel mobiel 4G internetten op uw GSM. Tevens is voor mobiel internet prepaid of een abonnement beschikbaar.

 

Naast het vergelijken van internet abonnementen kan het ook verstandig zijn om gelijk andere telecomdiensten eens te vergelijken.

 

Bron: https://www.telecompaper.com/nieuws/nederlanders-vinden-hoge-snelheid-internetverbinding-veel-minder-belangrijk–1210113

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *