Het beste mobiele internet van België

Wilt u altijd en overal zorgeloos online kunnen zijn? Neem dan een mobiel internet abonnement voor uw laptop, tablet of GSM. U bent hierdoor altijd verzekerd van een hoge internetsnelheid, ongeacht de bundel die u hiervoor kiest. Zo bent u met het razendsnelle Proximus abonnement voorzien van het snelste mobiele internet van België. En dat zonder extra kosten om gebruik te maken van dit razendsnelle netwerk. Wilt u razendsnel mobiel internet voor in huis? Dan is 4G voor thuis iets voor u.

Zorgeloos het snelste internet op uw GSM

 

Voordelen mobiel internet

 – Mobiel internet is overal beschikbaar, ook in het buitenland

 – Mobiel internet is snel en betrouwbaar

 – Mobiel internet is niet alleen voor uw GSM, maar ook voor uw laptop of tablet

 – Mobiel internet is ook als thuisnetwerk beschikbaar

 – Mobiel internet heeft dezelfde of soms ook een lagere prijs als draadloos internet

 – Mobiel internet biedt de snelste internetsnelheden

 – Mobiel internet is geheel privé, hierdoor kunt u onbezorgd internetten

 

Dataverbruik

Als u een mobiel internet abonnement moet kiezen, is het misschien moeilijk te bepalen hoeveel data u nodig heeft. Voor alles wat u online doet gebruikt u data in de vorm van MB’s. Om niet te veel aan data buiten uw bundel te gebruiken, is het belangrijk een passend abonnement af te sluiten. Mobiel internet pakketten hebben vaak een bepaalde limiet voor het datagebruik. U betaalt hier een bepaald bedrag voor een bepaald aantal hoeveelheid GB. Wanneer u deze limiet overschrijdt gaat u per MB extra bijbetalen. De gangbare internet pakketten bevatten 500MB, 1GB, 2GB, 3GB of 6GB. Tevens zijn er ook een aantal internetpakketten beschikbaar die en onbeperkt aantal GB aanbieden. Wilt u weten hoeveel GB u nodig heeft voor uw mobiel internet pakket? In onderstaande tabel staat een klein overzicht over het datagebruik:

Activiteit

Verbruik

E-mail bekijken of versturen (zonder bijlage)

0,05 MB

E-mail bekijken of versturen (met bijlage)

0,5 – 2 MB

Foto downloaden of uploaden

3 MB

Gewone website bezoeken

0,5 MB

Mobiele website bezoeken

0,1 MB

Eén uur surfen op internet

20 MB

Whatsapp bericht ontvangen of versturen

0,01 MB

Muziek luisteren (nummer van 4 min.)

5 MB

Eén uur muziek streamen via radiozender

28 MB

Als u bijvoorbeeld elke dag 10 mails verstuurd en 1 uur op het internet surft, dan verbruikt u per maand 750 MB. Een geschikt mobiel internet abonnement voor u is dan het Base mobiel internet anywhere 10, hierin krijgt u 1GB (=1000MB) data per maand. Zo houdt u nog 250MB over en weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor data die u toch niet gebruikt.

 

Mobiel internet voor Thuis

Orange is de enige internetaanbieder die een mobiel internet pakket aanbiedt voor in huis. U profiteert hier van de vele voordelen van mobiel internet, maar dan bij u thuis. Tevens is een ander voordeel dat u bij het afsluiten van een Orange easy internet @home geen installatie nodig heeft voordat u gebruik kunt maken van dit supersnelle netwerk. U kunt dus direct genieten van mobiel internet thuis, zonder dat hier een installatie voor nodig is, dit is simpel en snel!

 

Het beste mobiele internet van België

Het beste mobiele internet van België is een pakket wat het beste bij uw voorkeuren en dataverbruik past. Dit zal voor iedereen verschillend zijn. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor het Proximus Mobiel Internet M, hiervoor betaalt u 25.- per maand voor 5GB met de snelste snelheid via het 4G/4G+ netwerk. Ook kunt u ervoor kiezen voor Base mobiel internet anywhere 20, bij dit pakket betaalt u 20.- voor 3GB via het snelle 3G/4G netwerk. Tevens kunt u ook kiezen voor het pay-and-surf pakket van Proximus. Pay-and-surf is een pakket waarbij u eenmalig betaalt voor een aantal GB, het voordeel hiervan is dat u niet verbonden bent aan een abonnement en dus geen maandelijks kosten heeft. 

 Mobiel internet voor uw tablet en laptop

 

Vindt het beste mobiele netwerk dat bij u past!

Een mobiel internet pakket met de juiste hoeveelheid data en de juiste internetsnelheid is vaak lastig te vinden. Echter kunt u dit al simpel en snel vinden op een vergelijker. Hierin vult u uw voorkeuren in en krijgt u altijd het pakket dat het beste bij u past. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u kan verwachten van het desbetreffende mobiel internet pakket.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *