Hoe werkt prepaid internet?

Internet is niet meer uit ons leven weg te denken. Veel mensen zijn tegenwoordig afhankelijk van het internet. Niet alleen voor privé zaken is het prettig om goed bereikbaar te zijn, maar ook zakelijk doen we tegenwoordig steeds meer via het internet en zijn we gewend om de hele dag toegang tot het internet te hebben door middel van onze mobiele telefoon. We checken onze mail meerdere keren per dag, we ontvangen de hele dag door berichtjes op WhatsApp en we zijn gewend om alles wat we doen te delen op sociale media. Mobiel internet is duidelijk nog nooit zo belangrijk geweest. De meeste mensen hebben daarom een mobiel abonnement afgesloten, waarin een vast aantal MB’s zitten die ze per maand op mogen maken. Toch kan het hebben van een mobiel abonnement met vaste MB’s ook een valkuil zijn, want verbruikt u extra MB’s? Dan betaalt u ook veel meer dan u normaal voor uw abonnement betaalt. Om die reden kan het slim zijn om te investeren in een herlaadbare simkaart, waar u zelf u data op kunt opwaarderen. Hoe dat precies werkt, vertellen wij u hieronder. Lees dus gauw verder voor meer informatie over mobiel internet via een prepaid simkaart.

Mobiel online

Prepaid internet

Als u kiest voor prepaid internet, kiest u niet voor een vast aantal MB’s per maand, maar kiest u voor een herlaadbare simkaart waarbij u zelf kunt bepalen hoeveel MB er op beschikbaar is. Tegenwoordig zijn er steeds meer internetproviders die dit aanbieden aan hun klanten, omdat de interesse in prepaid data met de dag groter wordt. Klanten merken dat zij ontzettend veel extra kosten krijgen als ze over de MB’s van hun mobiele abonnement heen gaan en hebben behoefte aan meer controle over hun mobiele internetverbruik. Prepaid internet is in dit geval een uitkomst. Dit geeft u meer controle over uw mobiele dataverbruik, maar zorgt er ook voor dat u niet onnodig veel MB’s gebruikt die u eigenlijk helemaal niet hoeft te verbruiken. Zo bespaart u niet alleen geld, maar bespaart u ook een hoop tijd.

Prepaid internet

Welke providers bieden prepaid data aan?

Omdat prepaid data steeds populairder wordt, zijn er ook steeds meer telecombedrijven die besluiten om dit aan hun klanten aan te bieden. Proximus is één van die telecombedrijven. Proximus is het grootste telecombedrijf van België en hier kunt u terecht voor het zogenaamde Pay & Surf pakket: een pakket waarbij u een herlaadbare simkaart ontvang die u online kunt opwaarderen. U kunt hier zelf data op zetten, variërend van 750 MB tot 3750 MB. Deze data is een maand geldig. Is uw data halverwege de maand al op? Dan kunt u dit ter plekke opwaarderen. Het grote voordeel aan een herlaadbare simkaart voor uw mobiele internet, is dat u zelf controle hebt over de hoeveelheid MB’s die u gebruikt, maar is vooral dat u nooit dubbel gaat betalen voor extra MB’s.

Online op internet
Schaf uw simkaart aan!

Denkt u dat het zelf kunnen opwaarderen van uw mobiele internet iets is wat bij u zou passen en wilt u op deze manier besparen op de kosten die u maakt voor uw mobiele telefoon? Schaf dan nu online een simkaart aan en geniet van alle voordelen! U zult nooit meer anders willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *