Overstappen van internet provider, waarom?

 

Bent u al jaren bij dezelfde internet- en tv-aanbieder? Dan is de kans groot dat u inmiddels meer betaalt dan nodig en ook nog eens minder waar krijgt voor uw geld. Overstappen naar een goedkoper of beter abonnement van een andere provider kan een heel gedoe lijken, toch blijkt het in de praktijk binnen enkele minuten geregeld. U kunt hierdoor een hoop geld besparen en krijgt tevens een snellere internetverbinding en bij een gecombineerd abonnement ook nog eens meer televisiezenders. Wie wil dit nou niet? Juist, iedereen! Lees hier hoe!

Internet vergelijken

 

1.    Trouw kan u geld kosten

De afgelopen jaren zijn de snelheden van internetabonnementen regelmatig verhoogd. Tevens zijn er bij het televisie abonnement veel nieuwe zenders toegevoegd en zijn er meer mogelijkheden bijgekomen. Heeft u al lang geleden een abonnement afgesloten tegen een bepaalde prijs en voorwaarden? Het kan zijn dat uw huidige aanbieder inmiddels veel betere producten op de markt heeft, of misschien wel het goedkoopste internet abonnement. Of is er toch nog een andere aanbieder met een gunstiger pakket? Tijd om in actie te komen en uw huidige abonnement onder de loep te nemen.

Selecteer het voordeligste abonnement

 

2.    Meer inhoud voor hetzelfde geld

De kans is groot dat u voor hetzelfde bedrag een beter pakket kunt krijgen. U krijgt een snellere internetverbinding, meer televisiezenders of zelfs extra diensten zoals interactieve tv. Bent u tevreden met uw huidige internetsnelheid? Dan kunt u vaak overstappen naar een goedkoper internet abonnement. In beide gevallen bent u dan voordeliger uit.

 

3.    Overstappers krijgen meer

Internet- en tv-providers halen alles uit de kast om nieuwe klanten te krijgen. Ze bieden hoge welkomstkortingen aan, zoals de eerste maanden gratis of voor de halve prijs. Of ze trakteren nieuwe klanten met welkomstcadeau‘s zoals een nieuwe televisie of tablet. Dit zijn enkele van de vele voordelen van het overstappen naar een andere provider.

 

4.    Concurrentie tussen de aanbieders

Sinds een aantal jaar is de strijd om nieuwe klanten te verkrijgen steeds feller geworden. De verschillende internet- en tv-providers concurreren voortdurend met elkaar. Zij stunten met prijzen of ze trekken klanten aan met nieuwe diensten. TV en internet vergelijken kan daarom altijd interessante nieuwe aanbiedingen opleveren, zoals:

  • Live tv-kijken op tablet of GSM
  • Buitenshuis gratis gebruik maken van WiFi-hotspots van andere klanten
  • Aflevering gemist, waarmee u afleveringen online terug kan kijken op uw laptop, tablet of GSM
  • Gratis televisieprogramma’s opnemen.
  • Gratis extra zenders via digitale tv.
  • Een extra hoge internetsnelheid voor de prijs van een lagere snelheid.
  • Gratis e-mail adressen
  • Gratis installatie van de modem en digitale TV decoder.
  • En nog heel veel meer!

Stuntprijzen door internetaanbieders

 

5.    Vergelijk internet providers

Bij het vergelijken van een internet provider met hun verschillende alles-in-1-pakketten of losse abonnementen krijgt u snel een overzicht van de goedkoopste abonnementen waarbij u het meeste waar voor uw geld krijgt. U kunt deze abonnementen filteren op het soort pakket, de internetsnelheid, op prijs en nog veel meer. Het is erg handig om een voordelig pakket te vinden dat aansluit op al uw wensen.

 

Bent u benieuwd wat voor u het voordeligste internet abonnement is en wilt u er achter komen hoeveel u kunt besparen? Maak de vergelijking eenvoudig en snel bij ons op de website en kom er achter wat overstappen u oplevert.

 

Vergelijk aanbieders en kijk hoeveel u kun besparen

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *