Snelste internet in België – Welke internet aanbieders?

Als u regelmatig gebruik maakt van het internet om video’s te streamen, bestanden te downloaden of grote bestanden te versturen, is het prettig als u een snelle internetverbinding heeft. Heeft u een snelle internetverbinding, dan kan het streamen, downloaden en versturen van bestanden namelijk vele malen sneller gaan dan wanneer u een langzame internetverbinding heeft. Wilt u veel tijd besparen met het streamen, downloaden en versturen van bestanden en wilt u altijd profiteren van een supersnelle internetverbinding? Lees dan in dit artikel welke twee aanbieders het snelste internet België aanbieden en u weet bij welke internet providers u een abonnement kunt afsluiten voor supersnel internet

 

Wat is supersnel internet eigenlijk?

Bij het afsluiten van een internet abonnement kunt u kiezen uit een abonnement met internet met een normale snelheid (tot 30 Mbps), een abonnement met internet met een hoge snelheid (tot 50 Mbps) en een abonnement met internet met een superhoge snelheid (hoger dan 60 Mbps). Internet wordt officieel supersnel genoemd als de snelheid van de verbinding onder de superhoge snelheid valt, ofwel een snelheid van 60 Mbps of hoger. 

 

Aanbieder 1: Proximus

De eerste aanbieder die u kan helpen met supersnel internet is de aanbieder genaamd Proximus. Deze provider biedt een internet abonnement aan met maar liefst 100 Mbps, ofwel één van de providers die het snelste internet aanbiedt op dit moment. Naast een abonnement van internet kunt u bij Proximus tevens ook terecht voor abonnementen met internet&bellen of zelfs met internet, bellen en televisie. Bij het afsluiten van een abonnement met een supernel internet netwerk is Proximus een van de populairste aanbieders. Met supersnel internet en maar liefst 1,3 miljoen Wi-Fi hotspots in België en ruim 20 miljoen Wi-Fi hotspots in het buitenland bent u dus altijd en overal bereikbaar op dit supersnelle netwerk.

Proximus Internet Maxi

Aanbieder 2: Scarlet

Een andere Belgische internet provider die u een abonnement kan aanbieden met supersnel internet, is de aanbieder Orange. Net zoals Proximus biedt ook deze provider een internet abonnement aan met een internet snelheid van maar liefst 50Mbps, ofwel één van de snelste internet snelheden van dit moment. Naast een abonnement van Internet&Bellen, kunt u bij het afsluiten met een abonnement met hoge internet snelheid dus ook kiezen voor een abonnement van de populaire aanbieder Scarlet.

Scarlet Internet Loco

Aanbieder 3: Orange

Een derde populaire Belgische internet aanbieder is Orange. Deze provider biedt snel internet aan met een downloadsnelheid van 25 Mbps, dit is wat minder dan de andere internetaanbieders, maar de uploadsnelheid van dit netwerk is fenomenaal snel: met maar liefst 25 Mbps! Dit is vooral handig wanneer u veel bestanden op het internet of in de cloud moet zetten. Ook biedt deze provider speciale pakketen aan met internet, bellen en televisie. 

Orange Easy Internet @Home + Modem

 

De beste internet provider van België

Het is lastig te zeggen welke internet provider nou het beste van België is. Aangezien iedereen andere verwachtingen heeft van een internet aanbieder. De ene wil bijvoorbeeld een heel snel netwerk, de ander wil goede service en een betrouwbaar netwerk. Ook zijn er mensen die niet te veel willen betalen voor een internetabonnement. Gelukkig zijn er verschillende websites die alle providers kunnen vergelijken en het beste abonnement vinden dat het beste bij u past. Zo krijgt u snel een overzicht van bijvoorbeeld de abonnementen met de supersnelle internet netwerken. Vaak worden deze abonnementen aangeboden voor thuis gebruik, maar ook worden deze abonnementen gebruikt voor supersnel business internet voor grote bedrijven. Deze netwerken door de verschillende internet aanbieders worden veel gebruikt, maar zijn tevens heel stabiel en super snel. Het is dus niet te zeggen wat de beste internetprovider van België is. Wel heeft Proximus een abonnement met het snelste netwerk dat momenteel in België te verkrijgen is, maar hiervoor betaalt u dan ook een hogere prijs. 

 

 

Welke internet provider past het beste bij u? Bekijk het hier!

Wat verwacht u van een internet aanbieder? Is dat een goede service, snel netwerk of toch een heel betrouwbaar netwerk, zodat u altijd online kunt zijn? Wat u online allemaal doet zegt veel over het abonnement en de provider die het beste bij u past. Zo zijn er veel jonge internet providers die voor extra snel internet zorgen voor de jongeren die toch veel online zijn en veel via het internet doen zoals gamen of films kijken. Ook zijn er internet aanbieders die veel voor ouderen doen, deze bieden weinig internet aan, maar veel televisie zenders en veel bel uren voor uw GSM. Dit maakt het lastig om te zeggen welke Belgische internet provider het beste bij u past. Gelukkig zijn hier een aantal websites voor zodat u uw voorkeuren aan kunt geven. Dit helpt uiteindelijk om de beste keuze voor u te vinden. Bijvoorbeeld als u het snelste internet uit België wil, dan bent u bij websites die de providers voor u vergelijken aan het juiste adres!

 

Het beste abonnement vinden? Dat doet u zo!

Wilt u het beste internet abonnement met de hoogste snelheid vinden voor uw huishouden? Dan kunt u gebruik maken van een online vergelijker voor providers vergelijken België. Bij het gebruiken van de online vergelijker kunt u niet alleen gemakkelijk zoeken naar abonnementen met supersnel internet, maar kunt u bovendien gericht op zoek gaan naar abonnementen die bovendien aan andere wensen, behoeften en eisen voldoen die u heeft.

 

Wilt u bijvoorbeeld supersnel internet en wilt u bovendien ook internet tv België afsluiten met uw abonnement? Dan kunt u de vergelijker gebruiken voor het vergelijken van abonnementen  voor internet digitale tv. Door een vergelijker te gebruiken vindt u niet alleen het beste abonnement, maar ook het goedkoopste tv en internet voor uw huishouden om veel geld te besparen. Overigens kunt u de vergelijker niet alleen gebruiken voor vergelijk internet en vergelijk digitale tv, maar ook voor telefonie vergelijken. Indien u tot de conclusie komt dat een van beide aanbieders interessant is kunt u direct overstappen.

 

1 Trackback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *