Wat is Pay & Surf?

Bent u op zoek naar goedkoop en goed internet in België? Dan is Proximus een prima telecomaanbieder. Proximus is de grootste telecomaanbieder in België die u kan helpen aan snel en goed internet. Bij deze aanbieder is er veel mogelijk. Proximus biedt klanten verschillende mogelijkheden om hun internet zo goed mogelijk aan te passen op de persoonlijke wensen van de klant. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder voor meer nuttige informatie over de verschillende pakketten die Proximus aanbiedt én de mogelijkheid om een  te kopen voor het internet op uw telefoon, waarmee u uw beschikbare MB’s onbeperkt kunt opladen.

 

Pay and Surf

Internetpakketten bij Proximus afsluiten

Proximus is een telecombedrijf dat diverse pakketten aanbiedt. Dit is een slimme tactiek, want de klanten van Proximus zijn verspreid door heel België en hebben allemaal andere wensen en eisen ten opzichte van hun telecompakket. De één vindt het belangrijk om internet te hebben met een zeer hoge downloadsnelheid, de ander wil per se een pakket afnemen waar ook tv en bellen bij inbegrepen zit. Omdat Proximus dit begrijpt, zijn er diverse pakketten gemaakt, ook voor mensen die bijvoorbeeld weinig MB’s verbruiken op hun mobiele telefoon. Voor deze groep mensen kwam Proximus met Pay & Surf. Hierover leest u hieronder meer informatie.

Internet snelheid

Proximus Pay & Surf

Proximus Pay & Surf is een pakket voor mensen die amper gebruik maken van het internet op hun mobiele telefoon of het internet op hun tablet. Deze groep mensen is niet gebaat bij een internetabonnement waarbij ze vooral voor de MB’s betalen, want dit is juist hetgeen dat ze weinig gebruiken. Een Pay and Surf kaart van Proximus is een herhaaldbare kaart die u kunt vergelijken met een prepaid telefoonabonnement. Als u kiest voor een Pay & Surf pakket, krijgt u een data simkaart van Proximus, waarmee u de MB’s op uw datasimkaart kunt opladen wanneer u dit nodig hebt. Zo houdt u dus heel eenvoudig bij hoeveel MB’s u gebruikt en kunt u uw MB’s aanvullen wanneer dit nodig is. Ook weet u zo zeker dat u nooit teveel betaalt voor MB’s die u uiteindelijk nooit gebruikt, zoals vaak het geval is bij een standaard abonnement voor mobiele telefonie.

 

Wat kost Pay and Surf bij Proximus?

Een datasimkaart voor het een Pay & Surf datasimkaart bij Proximus kost €10. Deze kaart kan zo vaak opgewaardeerd worden als u zelf wilt, zodat u precies zoveel MB’s kunt gebruiken als u nodig hebt. Het tegoed dat u op de kaart zet is 31 dagen geldig en dit tegoed kan variëren van 750 MB tot 3750 MB per keer dat u opwaardeert. Zo is het internet op uw mobiele apparaat perfect afgestemd op uw behoeften én kunt u internetten op uw tablet of mobiele telefoon voor een lage prijs!

 

2 Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *